Ταλιατέλες με χοιρινό και μανιτάρια

Υλικά
• 500 γρ. χοιρινό φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
• 1 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 10 γρ. βούτυρο
• 50 γρ. κρεμμύδι κομμένο καρέ
• 200 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
• 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 1 κύβο μυρωδικών
• 1 κ.γλ. χυμό λεμονιού
• 2 κ.γλ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
• Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζετε.
• Κόβετε το χοιρινό σε λεπτές λωρίδες και αλατίστε το.
• Ζεσταίνετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" και το βούτυρο σε ένα τηγάνι με βαριά βάση και τηγανίζετε τις λωρίδες χοιρινού μέχρι να ροδίσουν.
• Αφαιρέστε τις απ' το τηγάνι.
• Προσθέστε φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύετε μέχρι να ροδίσουν.
• Προσθέστε το σκόρδο και τηγανίζετε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
• Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και τον κύβο μυρωδικών.
• Επιστρέψτε το χοιρινό στο τηγάνι και τη ζεσταίνετε σε μέτρια εστία.
• Τέλος προσθέστε τον χυμό λεμονιού ανακατεύετε και πασπαλίστε με μαϊντανό.
• Σερβίρετε το χοιρινό με τη σάλτσα μαζί με τις ταλιατέλες.