Ταλιατέλες με σάλτσα πέστο

Υλικά
• 500 γρ. ταλιατέλες
• 50 γρ. Ελαιόλαδο-Βασιλικό "Μεσογειακές Γεύσεις"
• 4 κ.σ. σάλτσα πέστο
• 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
• 2 κ.σ. αλάτι
• Λίγο φρεκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για τη σάλτσα
• 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
• 1-2 ματσάκια ρόκα
• 50 γρ. κουκουνάρι
• 50-60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
• 1/2 λεμόνι (το χυμό του)
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 1 ποτηράκι Ελαιόλαδο-Βασιλικό "Μεσογειακές Γεύσεις"
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
• Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια όση ώρα λέει το πακέτο.
• Πλένετε καλά το βασιλικό και τη ρόκα και ξεφλουδίζετε το σκόρδο.
• Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά.
• Στη συνέχεια, σουρώνετε τα μακαρόνια χωρίς να τα κρυώσετε.
• Βάζετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί και προσθέτετε τα βρασμένα μακαρόνια και ταυτόχρονα τη σάλτσα πέστο.
• Ανακατεύετε έτσι ώστε να απλωθεί η σάλτσα και να σοταρίστουν τα ζυμαρικά.
• Προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως με την τριμμένη παρμεζάνα.
• Μπορείτε να γαρνίρετε με τοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση.