Χειροποίητο ραβιόλι με σπανάκι και τυρί

Υλικά
Για την ζύμη (4 μερίδες)
• 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 3 αυγά
• 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Αλάτι
• Αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων
Για την γέμιση
• 500 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο
• 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 100 γρ. τυρί φέτα
• 100 γρ. ανθότυρο
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Φρέσκο δυόσμο
Εκτέλεση
Για την ζύμη
• Ζυμώνετε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί μέχρι να γίνει μια λεία μπάλα.
• Αφήνετε την ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη περίπου 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
• Παίρνετε ένα μέρος από την ζύμη και το ανοίγετε με τον λεπτό πλάστη σε όσο πιο λεπτό φύλλο μπορείτε.
• Προσθέστε αρκετό αλεύρι ώστε να μην κολλάει η ζύμη.
• Στην συνέχεια κόβετε το φύλλο σε παραλληλόγραμμα μακρόστενα κομμάτια.
• Βάζετε 1 κουταλάκι από την γέμιση στο ένα μέρος.
• Αλείψτε με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" το σημείο της ζύμης που μένει κενό.
• Διπλώνετε και πατάτε καλά να φύγει ο αέρας και να κολλήσουν καλά τα δυο φύλλα της ζύμης.
• Κόβετε την ζύμη σε μικρά τετράγωνα με το ειδικό οδοντωτό εργαλείο.
• Τοποθετείτε τα ραβιόλι σε λαδόκολλα και τα σκεπάζετε με μια πετσέτα για να μην ξεραθούν μέχρι να τα βράσετε.
Για την γέμιση
• Σε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" σοτάρετε το κρεμμύδι.
• Στην συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι και το σοτάρετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.
• Αλατοπιπερώνετε, σβήνετε το μάτι και προσθέτετε τον φρέσκο δυόσμο.
• Βάζετε τα σοταρισμένα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύετε με τα τυριά και τα αφήνετε να κρυώσουν.