Χοιρινό με πράσο, κρεμμυδάκια και ζυμαρικά

Υλικά
• 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο
• 1 ξερό κρεμμύδι
• 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
• 2 πράσα
• 4-5 κ.σ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
• Αλάτι, πιπέρι
• Λίγα φύλλα μαϊντανού
• Θυμάρι
• 1 φλιτζ. Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο"
Εκτέλεση
• Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια και το αλατοπιπερώνουμε.
• Κόβουμε το ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια, τα κρεμμυδάκια και τα πράσα σε ροδέλες.
• Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre" και μόλις κάψει ρίχνουμε το χοιρινό και το σοτάρουμε από όλες τις πλευρές.
• Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά περίπου.
• Ρίχνουμε τον Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο", προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο και το θυμάρι.
• Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέσα στα υγρά που θα κατεβάσει χωρίς να προσθέσουμε νερό.
• Μόλις απορροφήσει τα υγρά και μείνει με λίγη πηχτή σάλτσα είναι έτοιμο.
• Δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο ακόμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
• Μπορούμε να το σερβίρουμε πάνω από ζυμαρικά της επιλογής μας.