Γευσιγνωσία Ελαιολάδου

 

Σας προσκαλούμε να επιβιβαστείτε σε ένα υπέροχο ταξίδι γνωριμίας με τον υγρό χρυσό της Κρήτης μας που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας. Αν είστε λάτρης του ελαιοτουρισμού, της μεσογειακής διατροφής και της κρητικής κουλτούρας τότε η εμπειρία που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένη για εσάς.

Στον επισκέψιμο χώρο μας στην Αγία Βαρβάρα σας δίνουμε την ευκαιρία να απολαύσετε μια καθοδηγούμενη εμπειρία γευσιγνωσίας ελαιόλαδου από εκπαιδευμένο επαγγελματία γευσιγνώστη παρακολουθώντας παράλληλα την διαδικασία εμφιάλωσης του ελαιόλαδου μας.

Επιλέγοντας κάποιο από τα διαθέσιμα προγράμματά μας θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις θετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας μιλώντας με όρους όπως "φρουτώδες", "πικρό", "πικάντικο" ενώ θα μάθετε να ξεχωρίζετε ένα μειονεκτικό ελαιόλαδο από ένα ελαιόλαδο καλής ποιότητας. Θα σας δείξουμε πως μπορείτε να απογειώσετε τις συνταγές σας συνδυάζοντάς τες με το κατάλληλο ελαιόλαδο με βάση το αρωματικό και γευστικό του προφίλ. 

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε γεύμα με πιάτα εμπνευσμένα από την πατροπαράδοτη Κρητική Κουζίνα σε ένα μοντέρνο ζεστό μέρος στο κέντρο της Κρήτης.

Τα προγράμματα μας:
Γευσιγνωσία Κρητικού Ελαιολάδου (Διάρκεια 1h')
Γευσιγνωσία Κρητικού Ελαιολάδου και Γαστρονομία (Διάρκεια 1.5h')
Γευσιγνωσία Κρητικού Ελαιολάδου και Κρητική Κουζίνα 
(Διάρκεια 2.5h')