Κεφτεδάκια λαχανικών

Υλικά
• 3 καρότα
• 3 μεσαίες πατάτες
• 2 κολοκυθάκια
• 3 ντομάτες χωρίς τα σπόρια
• 1/2 κόκκινη πιπεριά
• 1/2 κίτρινη πιπεριά
• 1/2 λαχανί πιπεριά
• 1/2 κουνουπίδι μέτριου μεγέθους
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• 2 αυγά
• 1/2 ματσάκι άνηθο
• 1/2 ματσάκι δυόσμο
• Περίπου 5-6 κ.σ. απαλή μουστάρδα
• 1 φλιτζ. φέτα
• 1 φλιτζ. γραβιέρα
• 3 κ.σ. λάδι
• 1 κ.σ. baking powder
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Φρυγανιά
• Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
• Τρίβουμε στον τρίφτη τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά για τουλάχιστον 1 ώρα.
• Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον δυόσμο και τα προσθέτουμε στα λαχανικά μας.
• Τα βάζουμε όλα μαζί σε μια μεγάλη λεκάνη, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
• Βάζουμε όση φρυγανιά χρειαστεί για να σφίξει το μείγμα μας.
• Πλάθουμε σε κεφτεδάκια, τα πανάρουμε σε φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".