Κεφτεδάκια λαχανικών

Κεφτεδάκια λαχανικών

Υλικά 

3 καρότα 
3 μεσαίες πατάτες 
2 κολοκυθάκια 
3 ντομάτες χωρίς τα σπόρια
1/2 κόκκινη πιπεριά 
1/2 κίτρινη πιπεριά 
1/2 λαχανί πιπεριά 
1/2 κουνουπίδι μέτριου μεγέθους 
1 μέτριο κρεμμύδι 
2 αυγά 
1/2 ματσάκι άνηθο 
1/2 ματσάκι δυόσμο 
Περίπου 5-6 κ.σ. απαλή μουστάρδα 
1 φλιτζ. φέτα 
1 φλιτζ. γραβιέρα 
3 κ.σ. λάδι 
1 κ.σ. baking powder
Αλάτι 
Πιπέρι 
Φρυγανιά 
Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

Τρίβουμε στον τρίφτη τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά για τουλάχιστον 1 ώρα.
Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον δυόσμο και τα προσθέτουμε στα λαχανικά μας.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε μια μεγάλη λεκάνη, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε όση φρυγανιά χρειαστεί για να σφίξει το μείγμα μας.
Πλάθουμε σε κεφτεδάκια, τα πανάρουμε σε φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".