Πατάτα οφτή με sauce γιαουρτιού

Υλικά
• 4 μεγάλες πατάτες
• Χοντρό αλάτι
• 1 ½ φλιτζ. στραγγιστό γιαούρτι
• 3/4 φλιτζ. κρεμώδες τυρί (cream cheese)
• ½ φλιτζ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
Εκτέλεση
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C.
• Ξεπλένετε καλά τις πατάτες, τις αλατίζετε με χοντρό αλάτι και τις τυλίγετε μια μια σε αλουμινόχαρτο.
• Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί και τις ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 30 – 40 λεπτά.
• Παράλληλα, σε ένα μπολ βάζετε το γιαούρτι, προσθέτετε το κρεμώδες τυρί, το μαϊντανό, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof", αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε για να ενωθούν οι γεύσεις.
• Βάζετε τη sauce γιαουρτιού στο ψυγείο μέχρι να ψηθούν οι πατάτες.
• Βγάζετε τις πατάτες από το φούρνο, τις ξετυλίγετε και τις αφήνετε λίγο να κρυώσουν.
• Με ένα μαχαίρι κόβετε από κάθε πατάτα μια οριζόντια φέτα και με ένα κουτάλι αφαιρείτε λίγη από την ψίχα της πατάτας.
• Τις τοποθετείτε σε ένα πιάτο και στο κενό που δημιουργήσατε βάζετε τη sauce γιαουρτιού.