Κέικ μελιού

Κέικ μελιού
Γλυκά

Υλικά 

1 κούπα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"  
2 κούπες Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης" 
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού 
1 κ.γ βανίλια
Ξύσμα από 1 λεμόνι 
3 κ.γ μπέικιν πάουντερ 
3 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης


Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C.
Προσθέτουμε ένα ένα τα υλικά στο μίξερ, χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα.
Σε καλά λαδωμένη φόρμα αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.