Σουφλέ σοκολάτας με Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"

Υλικά
• 4 κ.σ. αλεύρι φαρίνα
• 4 κ.σ. ζάχαρη
• 2 κ.σ. κακάο
• 1 αυγό
• 3 κ.σ. γάλα
• 3 κ.σ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
• 3 κ.σ. νιφάδες κουβερτούρας ή τρούφα σοκολάτας
• Λίγη βανίλια, ή κανέλα ή ότι γεύση θέλετε
Εκτέλεση
• Ανακατεύετε όλες τις σκόνες μέσα σε μια μεγάλη κούπα καφέ.
• Προσθέτετε το αυγό και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα κουτάλι.
• Προσθέτετε το γάλα και το Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre ".
• Ανακατεύετε για να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
• Τέλος, ρίχνετε τις νιφάδες σοκολάτας και την βανίλια.
• Βάζετε την κούπα για 4 λεπτά στο φούρνο στους 180° C.
• Το γλυκό θα φουσκώσει αρκετά πάνω από την κούπα, αλλά μόλις το βγάλετε θα «πέσει».
• Αν θέλετε συνοδεύστε το με μια μπάλα παγωτού & λίγη σαντιγί.