Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

Η Σαβουιδάκης Κρητικά είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που γενιές τώρα ασχολείται με την παραγωγή ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων.

Σήμερα βασικά πεδία δραστηριότητάς μας αποτελούν:

Η παραγωγή και εμφιάλωση ελαιολάδου

Το εμπόριο και η διανομή των προϊόντων μας

και άλλων συμπληρωματικών αγαθών που εξυπηρετούν στην τροφοδοσία HO.RE.CA.

Επιχειρηματική Στρατηγική

Λειτουργώντας στον χώρο της τυποποίησης και του εμπορίου, επιλέγουμε αγαθά απευθείας από παραγωγούς εποπτεύοντας με αυτόν τον τρόπο το εκάστοτε προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής του.

Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου. Τροφοδοτούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών.


SAVOUIDAKIS Installations, Front

Στόχος μας η σταθερή και άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού μας κοινού στις πιο προσιτές τιμές και η εγκαθίδρυση ολοένα και περισσότερων διαυγών συνεργασιών στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά καθιστώντας την Σαβουιδάκης κρητικά προϊόντα μία συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Ποιότητα Προϊόντων

Με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για τους καρπούς της κρητικής γης έχουμε ως αποστολή να παραδόσουμε στο τραπέζι σας προϊόντα αψεγάδιαστης ποιότητας, αναλλοίωτης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας. Αυτό εξασφαλίζεται μέσα από συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους των παρτίδων του ελαιολάδου μας αλλά και από τον ελέγχο ποιότητας όλης της γκάμας των προϊόντων μας και της σωστής λειτουργίας της επιχείρησής μας από διεθνείς πιστοποιημένους φορείς.

Πιστοποιήσεις - Η επιχείρηση Σαβουϊδάκης εφαρμόζει:

ISO 22000:2005Σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008


ISO 9001:2008Σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005