Τρίγωνα τυροπιτάκια με μέλι

Ιδανικό γλυκό κέρασμα για τους επισκέπτες σας. Μπορεί επίσης να αποτελέσει και επιδόρπιο για τους καλεσμένους σας. 

Υλικά

Για τη γέμιση

  • 300 γρ. μυζήθρα
  • 300 γρ. ξινοτύρι αλοιφώδες
  • 90 ml μέλι θυμαρίσιο

Για τα τρίγωνα


Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C.
  • Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μεγάλο ρηχό ταψί.
  • Αλείφουμε εσωτερικά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "LOF" κάθε φύλλο και το κόβουμε σε 6 λωρίδες κατά μήκος.
  • Πασπαλίζουμε με το μείγμα τυριών κάθε λωρίδα σε όλο το μήκος της και διπλώνουμε σε τρίγωνα.
  • Αλέιφουμε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "LOF" τα τρίγωνα
  • Ψεκάζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  • Τα βγάζουμε από το ταψί και τα απλώνουμε σε χαρτί κουζίνας, να φύγει το περιττό λίπος.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ το μέλι, σε άλλο το σουσάμι
  • Βουτάμε κάθε τρίγωνο στο μέλι και πασπαλίζουμε με σουσάμι