Tortellini ala crem

Γευστικότατη συνταγή με πολύ φανατικούς θαυμαστές! Κάντε ένα διάλειμα από την δίαιτά σας και απολαύστε την!

Υλικά


Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα τορτελίνια για 15΄σε μέτρια φωτιά.
  • Τα σουρώνουμε κάτω από κρύο νερό για να μην κολλήσουν.
  • Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι.
  • Σ΄ένα κατσαρολάκι βάζουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "LOF να κάψει και στη συνέχεια σοτάρουμε το μπέικον.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει βράση για 5΄σε μέτρια φωτιά αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 5΄.
  • Κατόπιν ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα και ανακατεύουμε καλά για να ομοιογενοποιηθούν και να γίνουν μια άσπρη πηχτή σάλτσα.
  • Βάζουμε σε πυρέξ τα τορτελίνια σκεπάζοντας με τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 πάνω κάτω περίπου. για 20΄.