Ταρτάκια σφολιάτας με τοματίνια,φέτα και ελιές

Συνταγή που μπορεί να συνοδέψει την μπύρα σας και είναι έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά. Μην το σκέφτεστε απολαύστε την!

Υλικά


Εκτέλεση

  • Ανάβουμε το φούρνο στους 180°.
  • Πλένουμε τα τοματίνια.
  • Τα κόβουμε στη μέση και τα ανακατεύουμε με το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  • Κόβουμε τη σφολιάτα μας σε μικρά ορθογώνια κομματια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  • Τρυπάμε τη ζύμη με πιρούνι, σε πολλά σημεία.
  • Απλώνουμε αρκετή σάλτσα πέστο στον πάτο των κομματιών σφολιάτας.
  • Αραδιάζουμε πάνω τα ντοματίνια, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
  • Ρίχνουμε από πάνω τη φέτα,τις ελιές και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
  • Περιχύνουμε με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης"
  • Ψήνουμε τα ταρτάκια μας για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.