Pancakes

Το καλύτερο πρωινό με αγνό ελαιόλαδο για να ξεκινήσει καλά η μέρα σας!

Υλικά

Για 7-8 μικρά pancakes


Εκτέλεση

  • Χτυπάμε ελαφρά το γάλα με το αβγό και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Μεσογειακές Γεύσεις Σαβουιδάκης".
  • Αλλού ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη ζάχαρη και το αλάτι
  • Προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα, ανακατεύοντας ίσα ίσα να βραχεί το αλεύρι.
  • Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα τηγανάκι και ρίχνουμε μια δόση ζύμης.
  • Το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να κάνει από πάνω τρύπες στη ζύμη
  • Να χαμηλώσετε τη φωτιά σας μετά το 2 pancake, για να μη σας καίγονται από κάτω.
  • Το γυρίζουμε από την άλλη και το αφήνουμε για λίγο. Θα δείτε ότι γυρίζει εξαιρετικά εύκολα.
  • Σερβίρονται με μέλι ή με ό,τι άλλο σιρόπι θέλετε.