Κεφτεδάκια

Αφράτα νόστιμα κεφτεδάκια με το αγνό μας ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης". Δοκιμάστε το!

Υλικά

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το κρεμμύδι, τον κιμά, τον μαϊντανό, το δυόσμο, και όσο αλατοπίπερο επιθυμούμε.
  • Αν χρησιμοποιήσουμε ψωμί ή παξιμάδι το στίβουμε πολύ καλά και το προσθέτουμε ή προσθέτουμε απλώς τη φρυγανιά ανακατεύοντας καλά.
  • Σπάμε τα αβγά στο μίγμα, και προσθέτουμε το λάδι και το ξύδι ανακατεύοντας πολύ καλά να πάνε οι γεύσεις παντού.
  • Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για μισή ώρα κατά προτίμηση στο ψυγείο.
  • Πλάθουμε σε κεφτεδάκια μεγάλα (σαν μικρά μπιφτέκια) αλευρώνουμε.
  • Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε τους κεφτέδες και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  • Τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές να ροδίσουν καλά αλλά να μην καούν.