Ταρτάκια σφολιάτας με τοματίνια, φέτα και ελιές

Ταρτάκια σφολιάτας με τοματίνια, φέτα και ελιές
Ζύμες

Υλικά 

1 φύλλο σφολιάτας κανονικού μεγέθους 
15-20 τοματίνια
20 ελιές της επιλογής μας χωρίς κουκούτσι
1 1/2 φλ. τσ. φέτα, σε κομμάτια
1 μικρό βαζάκι σάλτσα πέστο
4 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

Ανάβουμε το φούρνο στους 180° C.
Πλένουμε τα τοματίνια.
Τα κόβουμε στη μέση και τα ανακατεύουμε με το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε τη σφολιάτα μας σε μικρά ορθογώνια κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Τρυπάμε τη ζύμη με πιρούνι, σε πολλά σημεία.
Απλώνουμε αρκετή σάλτσα πέστο στον πάτο των κομματιών σφολιάτας.
Αραδιάζουμε πάνω τα ντοματίνια, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
Ρίχνουμε από πάνω τη φέτα, τις ελιές και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Περιχύνουμε με λίγο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
Ψήνουμε τα ταρτάκια μας για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.