Ταρτάκια σφολιάτας με τοματίνια, φέτα και ελιές

Υλικά
• 1 φύλλο σφολιάτας κανονικού μεγέθους
• 15-20 τοματίνια
• 20 ελιές της επιλογής μας χωρίς κουκούτσι
• 1 1/2 φλ. τσ. φέτα, σε κομμάτια
• 1 μικρό βαζάκι σάλτσα πέστο
• 4 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 1 κ.σ. ρίγανη
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
• Ανάβουμε το φούρνο στους 180° C.
• Πλένουμε τα τοματίνια.
• Τα κόβουμε στη μέση και τα ανακατεύουμε με το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
• Κόβουμε τη σφολιάτα μας σε μικρά ορθογώνια κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
• Τρυπάμε τη ζύμη με πιρούνι, σε πολλά σημεία.
• Απλώνουμε αρκετή σάλτσα πέστο στον πάτο των κομματιών σφολιάτας.
• Αραδιάζουμε πάνω τα ντοματίνια, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
• Ρίχνουμε από πάνω τη φέτα, τις ελιές και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
• Περιχύνουμε με λίγο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Ψήνουμε τα ταρτάκια μας για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.