Κρεατότουρτα από τα Χανιά

Υλικά
Γέμιση
• 1 κιλό ψαχνό κρέας βρασμένο (αρνί ή κατσίκι)
• 2/4 κιλού ανθότυρο φρέσκο
• 1/4 κιλού τυρί «μαλάκα»
• 1/4 κιλού μυζήθρα χανιώτικη
• 2 κ.σ. στάκα
• 3 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
• Αλάτι, πιπέρι
Ζύμη
• 3/4 ποτηριού νερό
• 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (250 γρ.)
• 1 κ.γλ. αλάτι
• 1/2 ποτήρι Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
• Περίπου 1 κιλό αλεύρι (η ζύμη πρέπει να είναι ελαστική, να ανοίγει εύκολα με τον πλάστη)
• Σουσάμι για το πασπάλισμα
• 1 αυγό χτυπημένο για την επάλειψη
• Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" για το ταψί
Εκτέλεση
• Ετοιμάζετε τη ζύμη για το φύλλο ανακατεύοντας τα υλικά και την αφήνετε στην άκρη για 1 ώρα.
• Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το αλατοπιπερώνετε.
• Αναμιγνύετε τη μαλάκα με τη μυζήθρα και το ανθότυρο.
• Αλευρώνετε καλά μια επιφάνεια και ανοίγετε 2 φύλλα με τον πλάστη, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο.
• Στρώνετε το μεγαλύτερο φύλλο σε ελαφρά λαδωμένο ταψί (και στα τοιχώματα).
• Απλώνετε σε στρώσεις το βρασμένο ήδη κρέας και τα τυριά πασπαλίζοντας κάθε φορά με τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
• Πασπαλίζετε με τη στάκα.
• Γυρνάτε τις άκρες του φύλλου που περισσεύουν προς τα μέσα.
• Απλώνετε το μικρότερο φύλλο από πάνω. Αυτό που περισσεύει είτε το γυρνάτε προς τα μέσα είτε το κόβετε στο μέγεθος του ταψιού.
• Αλείφετε την επιφάνεια με το αυγό και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
• Ψήνετε στους 200° C μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί το φύλλο (περίπου 1 ώρα).