Ριγκατόνι με γαρίδες

Υλικά
• 450 γρ. μεγάλες φρέσκες γαρίδες - καθαρισμένες, χωρίς κέλυφος και χωρίς εντόσθια
• 1/3 της κούπας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 500 γρ. Ριγκατόνι "Σαβουιδάκης
• 200 γρ. σάλτσα τομάτας
• 1 μελιτζάνα ψιλοκομμένη
• Tοματίνια, όσα θέλετε
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Φύλλα βασιλικού για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
• Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
• Προσθέστε τη ψιλοκομμένη μελιτζάνα και σοτάρετε για λίγα λεπτά.
• Προσθέστε τις γαρίδες και λίγο αλάτι και πιπέρι.
• Σοτάρετε τις γαρίδες για 2 με 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και στη συνέχεια προσθέστε τη σάλτσα τομάτας και τα τοματίνια.
• Σκεπάστε και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για 3 έως 4 λεπτά.
• Παράλληλα, γεμίστε μια κατσαρόλα για ζυμαρικά με νερό και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
• Προσθέστε τα Rigatoni "Σαβουϊδάκης" ακολουθώντας τις οδηγίες μαγειρέματος της συσκευασίας.
• Λίγο πριν σουρώσετε τα ζυμαρικά, κρατήστε 1/4 φλιτζανιού βραστό νερό και ρίξτε το κατευθείαν στο μείγμα με τις γαρίδες.
• Σουρώστε τα ριγκατόνι και προσθέστε τα απευθείας στην κατσαρόλα με τις γαρίδες.
• Ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
• Αν προτιμάτε, μπορείτε να περιχύσετε τα μακαρόνια και τις γαρίδες με μια επιπλέον κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.