Γαρίδες Σαγανάκι με Στριφτάρια "Σαβουιδάκης"

Γαρίδες Σαγανάκι με Στριφτάρια "Σαβουιδάκης"

Υλικά 

• 1 κουτί  Στριφτάρια "Σαβουιδάκης" 
• 20 γαρίδες μέτριες κατεψυγμένες 
• ½ φλιτζανάκι του καφέ Ποπ Μεσσαρά Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό "Golden Creta Σαβουιδάκης"
• σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 κρασοπότηρο Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο"
• 1 πιπεριά σε μπαστουνάκια
• 1 κουτ. γλυκού δυόσμο ξερό
• 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
• 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
• 2 ντομάτες ξυσμένες στον τρίφτη
• 200γρ. φέτα σκληρή σε κυβάκια
• φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
• αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 
• Ξεπαγώνετε τις γαρίδες τις πλένετε και αφαιρείτε το εντεράκι τους. 
• Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και τέλος προσθέτετε τις γαρίδες για 1 λεπτό.
• Προσθέτετε την πιπεριά και σοτάρετε δύο λεπτά ακόμα.
• Σβήνετε με το κρασί και, αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα, ρίχνετε τα ντοματάκια και τις ξυσμένες ντομάτες. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τον ξερό δυόσμο και τη ζάχαρη.
• Αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να μελώσει και να ψηθούν οι γαρίδες.
• Όταν οι γαρίδες είναι ψημένες τις αποσύρετε από την κατσαρόλα, προσθέτετε 0.5 λίτρο νερό και το αφήνετε να βράσει.
• Προσθέτετε τα "Στριφτάρια Σαβουιδάκης", αφήνετε να βράσουν 6-10΄ αν χρειαστεί συμπληρώνετε με νερό. 3 λεπτά πριν σβήσετε τη φωτιά θα ρίξετε στη σάλτσα τις γαρίδες να βράσουν μαζί τα τελευταία λεπτά.
• Τέλος προσθέτετε τη φέτα και το φρέσκο δυόσμο. 
• Ανακατεύετε και σερβίρετε σε πιάτα προσθέτοντας επιπλέον ψιλοκομμένο δυόσμο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.