Σαλάτα ταμπουλέ

Υλικά
Για το πλιγούρι
• 1 κούπα πλιγούρι
• 2 κούπες νερό
Για τη σαλάτα
• 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες κύβους χωρίς ζουμιά και σπόρια
• 1/2 κούπα φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
• 2 κούπες πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 1 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
• Ψιλοκομμένο σκόρδο
• Αγγουράκι τουρσί (προαιρετικά)
Για το dressing
• 1/2 κούπα χυμό λεμόνι χτυπημένο με
• 1/3 κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
• Αρχικά βάζουμε το πλιγούρι μαζί με το νερό σε ένα μπολάκι για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει το πλιγούρι και να μαλακώσει.
• Σουρώνουμε το πλιγούρι να μείνει στεγνό.
• Ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα το πλιγούρι με τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας.
• Περιχύνουμε με Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".