Φιλέτο ψαριού με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά
• 2 φιλέτα ψαριού κατεψυγμένα (περίπου 200 γρ. το καθένα)
• 4 κ.σ. μαγιονέζα
• 2 κ.γλ. μουστάρδα
• 1 κ.γλ. σκόρδο σκόνη
• 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
• 2-3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• Αλάτι – πιπέρι
• Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
Εκτέλεση
• Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα τεμαχίζουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.
• Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο φιλέτο ψαριού προτιμάμε, πέρκα, βακαλάο ή όποιο άλλο.
• Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
• Τη μαγειρεύουμε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει.
• Αλάτι βάζουμε προαιρετικά.
• Τοποθετούμε σε ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος τα φιλέτα ψαριού μαζί με Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".