Φιλέτο ψαριού με σάλτσα μουστάρδας

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα μουστάρδας
Ψάρι 11-06-2013

Υλικά 

2 φιλέτα ψαριού κατεψυγμένα (περίπου 200 γρ. το καθένα)
4 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.γλ. μουστάρδα
1 κ.γλ. σκόρδο σκόνη
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
2-3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι – πιπέρι
Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"

 

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα τεμαχίζουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο φιλέτο ψαριού προτιμάμε, πέρκα, βακαλάο ή όποιο άλλο.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Τη μαγειρεύουμε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει.
Αλάτι βάζουμε προαιρετικά.
Τοποθετούμε σε ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος τα φιλέτα ψαριού μαζί με Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης". 

  • Σολομός με δενδρολίβανο

    Σολομός με δενδρολίβανο

     

    Αγαπάτε τη σιλουέτα σας; Χρησιμοποιείτε μόνο αγνά συστατικά στη διατροφή σας;Τότε δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή που ακολουθεί χρησιμοποιώντας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Γιατί με το Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" ακόμη και το ψάρι σας αποκτά μία πιο ιδιαίτερη γεύση.

    Already in wish Article
    Περισσότερα
  • Σαρδέλα ριγανάτη

    Σαρδέλα ριγανάτη


    Μια απλή ιδέα για ένα ελαφρύ ορεκτικό που μπορεί να αποκτήσει εξαιρετική γεύση με το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".

    Already in wish Article
    Περισσότερα
  • Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

    Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

     

    Άκρως καλοκαιρινό έδεσμα για καλοφαγάδες παλαιάς κοπής που δεν πρέπει να λείπει από το βιβλίο συνταγών καμίας νοικοκυράς. Μην ξεχάσετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".

    Already in wish Article
    Περισσότερα