Μοσχαρίσιες μπριζόλες ζουμερές στο τηγάνι

Υλικά
• 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, περίπου 280 -300 γρ. έκαστη
• 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
• 1 κ.σ δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
• 1 κ.γλ θρούμπι
• 60 γρ. Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
• 100 γρ. Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο"
• 60 γρ. ζωμό κοτόπουλο ή νερό
• Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
• Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μπριζόλες.
• Τις βάζουμε σε μικρή λεκάνη και τις «βρέχουμε» με 20 γρ. Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".
• Ρίχνουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το θρούμπι και φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
• Τις αφήνουμε σε δροσερό μέρος 20-25 λεπτά μέχρι να μαριναριστούν.
• Οι μπριζόλες γάλακτος είναι από μόνες τους αρκετά τρυφερές και με τη βοήθεια της μαρινάδας θα αποκτήσουν επιπλέον γεύση.
• Στη συνέχεια ζεσταίνουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το υπόλοιπο Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".
• Μόλις πάρει θερμοκρασία, βάζουμε τις μπριζόλες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
• Τις θωρακίζουμε για 4 λεπτά και από τις 2 πλευρές και σβήνουμε με τον Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο".
• Προσθέτουμε και το ζωμό και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση όλα μαζί.
• Τελειώνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 175° C για 10 λεπτά ακόμα (χωρίς να χρειαστεί να τις γυρίσουμε ξανά).