Μοσχαρίσιες μπριζόλες ζουμερές στο τηγάνι

Μοσχαρίσιες μπριζόλες ζουμερές στο τηγάνι
Κρέας

Υλικά 

2 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, περίπου 280 -300 γρ. έκαστη
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1 κ.σ δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κ.γλ θρούμπι
60 γρ. Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
100 γρ. Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο"
60 γρ. ζωμό κοτόπουλο ή νερό
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τις μπριζόλες.
Τις βάζουμε σε μικρή λεκάνη και τις «βρέχουμε» με 20 γρ. Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".
Ρίχνουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το θρούμπι και φτιάχνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Τις αφήνουμε σε δροσερό μέρος 20-25 λεπτά μέχρι να μαριναριστούν. 
Οι μπριζόλες γάλακτος είναι από μόνες τους αρκετά τρυφερές και με τη βοήθεια της μαρινάδας θα αποκτήσουν επιπλέον γεύση. 
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το υπόλοιπο Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης".
Μόλις πάρει θερμοκρασία, βάζουμε τις μπριζόλες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Τις θωρακίζουμε για 4 λεπτά και από τις 2 πλευρές και σβήνουμε με τον Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο". 
Προσθέτουμε και το ζωμό και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση όλα μαζί. 
Τελειώνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 175° C για 10 λεπτά ακόμα (χωρίς να χρειαστεί να τις γυρίσουμε ξανά).