Μοσχαράκι κοκκινιστό με καρότο

Υλικά
• 500 γρ. μοσχάρι για κατσαρόλα
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
• 1 μεγάλο καρότο
• 1000 ml. ζωμό βοδινού
• 50 γρ. βούτυρο
• 50 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 150 ml. χυμό τομάτας
• 100 γρ. αποφλοιωμένα ντοματίνια
• 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
• Αλάτι
• Πιπέρι
Εκτέλεση
• Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί.
• Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και προετοιμάζουμε τον ζωμό, τον οποίο κρατάμε πολύ ζεστό.
• Σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το κρέας σε τηγάνι με το ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει.
• Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά.
• Προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί το βούτυρο, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη.
• Μεταφέρουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε την σάλτσα τομάτας, τα ντοματίνια και τόσο ζωμό μέχρι να καλυφθεί το κρέας, μόλις πάρει την πρώτη βράση χαμηλώνουμε την φωτιά.
• Σιγοβράζουμε για 3 ώρες περίπου και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον ζωμό, πάντα ζεστό.
• Σερβίρουμε με το συνοδευτικό της επιλογής μας.