Φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με ρίγανη και λεμόνι

Υλικά
• 4 φιλέτα κοτόπουλο
• Χυμό από 1 λεμόνι
• 1 λεμόνι κομμένο σε χοντρές φέτες
• 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
• 3 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 2 κ.σ. ρίγανη
• Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
• Ανοίγετε με κοφτερό μαχαίρι ελαφρά και οριζόντια τα φιλέτα κοτόπουλου.
• Τα βάζετε σε μπολ και τα ανακατεύετε με το λεμόνι, τη ρίγανη, το σκόρδο και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".
• Σκεπάζετε καλά το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και κάθε 20 λεπτά γυρίζετε τα φιλέτα κοτόπουλου μέσα στη μαρινάδα.
• Προθερμαίνετε το grill σε μεσαία θερμοκρασία και ψήνετε τα φιλέτα κοτόπουλου για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, αφού πρώτα τα αλατίσετε.
• Συνοδεύετε με δροσερή πράσινη σαλάτα και πίτες ή ψημένες φέτες ψωμιού.