Φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με ρίγανη και λεμόνι

Φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με ρίγανη και λεμόνι
Κρέας

Υλικά 

4 φιλέτα κοτόπουλο
Χυμό από 1 λεμόνι
1 λεμόνι κομμένο σε χοντρές φέτες
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
2 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Εκτέλεση

Ανοίγετε με κοφτερό μαχαίρι ελαφρά και οριζόντια τα φιλέτα κοτόπουλου.
Τα βάζετε σε μπολ και τα ανακατεύετε με το λεμόνι, τη ρίγανη, το σκόρδο και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".
Σκεπάζετε καλά το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και κάθε 20 λεπτά γυρίζετε τα φιλέτα κοτόπουλου μέσα στη μαρινάδα.
Προθερμαίνετε το grill σε μεσαία θερμοκρασία και ψήνετε τα φιλέτα κοτόπουλου για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, αφού πρώτα τα αλατίσετε.
Συνοδεύετε με δροσερή πράσινη σαλάτα και πίτες ή ψημένες φέτες ψωμιού.