Μπουτάκια κοτόπουλο με μπέικον

Υλικά
• 4 μπούτια κοτόπουλο
• 12 λωρίδες μπέικον
• 1 φλιτζ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Αλάτι, πιπέρι
Για το λαδολέμονο
• 1 φλ.τσ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Χυμό από 1 λεμόνι
• 1 κ.σ. μουστάρδα
• 3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
• Πλένετε καλά τα μπούτια του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".
• Αλατίζετε και πιπερώνετε.
• Τυλίγετε κάθε μπούτι με 3 λωρίδες μπέικον συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα.
• Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C, βάζετε τα μπούτια πάνω στη σχάρα του φούρνου με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα μέχρι να ροδίσουν καλά.
• Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε ακόμα 10 λεπτά.
• Όσο ψήνονται τα μπούτια ετοιμάζετε το λαδολέμονο.
• Μέσα στο μπλέντερ του μίξερ σας τοποθετείτε το Eξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof", το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
• Τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
• Βγάζετε τα ψημένα μπούτια από το φούρνο, αφαιρείτε τις οδοντογλυφίδες, τα σερβίρετε σε πιατέλα.
• Περιχύνετε με το πικάντικο λαδολέμονο.