Μηλόπιτα με ελαιόλαδο και μέλι

Υλικά
• 4 μήλα fuji ή golden
• 85 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 40 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 3 κ.σ. ζάχαρη
• 3 κ.σ. γάλα
• 1 κ.γλ. baking powder
• 150 ml. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης"
• 4 αυγά
• 1/4 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
• 1/8 κ.γλ. γαρίφαλο σε σκόνη
• 1/4 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη
Εκτέλεση
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175° C.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 2 αυγά, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof", την ζάχαρη, το γάλα και προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι.
• Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
• Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
• Σε μια φόρμα ή ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις φέτες των μήλων σε στρώματα με κυκλική σειρά.
• Περιχύνουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε και ψήνουμε για 18 λεπτά στους 175° C.
• Όσο ψήνεται η μηλόπιτα σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και προσθέτουμε το Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης", το οποίο έχουμε ζεστάνει για μερικά λεπτά.
• Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα την μηλόπιτα και ψήνουμε άλλα 20 λεπτά 175° C.
• Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.