Brownies με ελαιόλαδο και κακάο

Υλικά
• ¾ κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• ¾ κούπας αλεύρι ολικής άλεσης
• 1 ½ κούπα καστανή ζάχαρη
• 3 αβγά
• ½ κούπα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• ½ κούπα κακάο
• 1 πρέζα αλάτι
• 1 πρέζα κανέλα ή μια βανίλια
Εκτέλεση
• Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και λαδώνουμε ένα μεσαίο ταψί ή πυρίμαχο σκεύος.
• Σπάμε τα αβγά.
• Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 6-7 λεπτά μέχρι να αφρατέψει καλά το μείγμα μας και να ασπρίσει.
• Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" σε συνεχή ροή.
• Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ τα αλεύρια, το κακάο, τη κανέλα και προσθέτουμε το αλάτι.
• Ενώνουμε τα δυο μείγματα και με μια σπάτουλα ή κουτάλα ανακατεύουμε απαλά και κυκλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια σχετικά σφιχτή ζύμη.
• Στρώνουμε τη ζύμη στο λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε για 25-30 λεπτά.
• Αφήνουμε να παγώσει τελείως και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.