Μπισκότα κακάο με μαύρη ζάχαρη

Μπισκότα κακάο με μαύρη ζάχαρη
Γλυκά

Υλικά 

100 γρ. μαύρη ζάχαρη
100 γρ. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης" 
150 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
2 αυγά
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλ. κακάο
1 πρέζα αλάτι
Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
400 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
150 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
200 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας

 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, το Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης" και το ξύσμα.
Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σιγά-σιγά και ανακατεύουμε πάλι.
Ενώνουμε το αλεύρι με το κακάο και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Πλάθουμε μπαλάκια ή παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 160-170° C με αέρα για 8-10 λεπτά.