Μπισκότα κακάο με μαύρη ζάχαρη

Υλικά
• 100 γρ. μαύρη ζάχαρη
• 100 γρ. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης"
• 150 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 2 αυγά
• 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 κ.γλ. κακάο
• 1 πρέζα αλάτι
• Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
• 400 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
• 150 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
• 200 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
• Ανακατεύουμε με σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, το Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης" και το ξύσμα.
• Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
• Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα σιγά-σιγά και ανακατεύουμε πάλι.
• Ενώνουμε το αλεύρι με το κακάο και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
• Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
• Πλάθουμε μπαλάκια ή παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
• Ψήνουμε στους 160-170° C με αέρα για 8-10 λεπτά.