Τηγανιτό ρύζι με bacon και λαχανικά

Υλικά
• 2 κ.γλ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένα
• 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 κούπα κατεψυγμένο αρακά
• 1 κούπα κατεψυγμένο καλαμπόκι
• 1 κούπα ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
• 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
• 450 γρ. ρύζι
• 1 κ.σ. ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
• Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίστε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
• Βάλτε το μπέικον και τα κρεμμυδάκια.
• Ανακατέψτε και τσιγαρίστε για 2-3 λεπτά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.
• Στη συνέχεια προσθέστε τον αρακά, το καλαμπόκι και την πιπεριά
• Ανακατέψτε καλά για 2 λεπτά και προσθέστε και το χτυπημένο αυγό.
• Ανακατέψτε μέχρι το αυγό να μαγειρευτεί.
• Προσθέστε το ρύζι και τον ζωμό και αρχίστε να ανακατεύεται μέχρι να γίνει το ρύζι.
• Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.