Ριζότο με γαρίδες και κολοκυθάκια

Υλικά
• 3 ½ φλιτζ. ζωμός λαχανικών
• 3 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 2 φλιτζ. ψιλοκομμένα κολοκυθάκια
• 2 φλιτζ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 1 φλιτζ. ρύζι
• 1/4 κ.γλ. αλάτι
• 225 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
• 1 κ.γλ. μαργαρίνη
• 1/8 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
• Πρόσθεσε το ζωμό σε ένα μέτριο τηγάνι και άφησε το να σιγοβράσει.
• Αφαίρεσε το ζωμό από το τηγάνι και διατήρησε τον ζεστό.
• Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
• Πρόσθεσε μέσα τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι και σόταρε για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνά.
• Πρόσθεσε το ρύζι και σόταρε το.
• Πρόσθεσε το 1 φλιτζ. ζωμού και συνέχισε να ανακατεύεις.
• Άφησε το για 5 λεπτά μέχρι να τον απορροφήσει το ρύζι.
• Στη συνέχεια πρόσθεσε τον υπόλοιπο ζωμό και το αλάτι και άφησε το να βράσει για 20 λεπτά.
• Πρόσθεσε τις γαρίδες και μαγείρεψε για 4 λεπτά ακόμα.
• Τέλος, πρόσθεσε τη μαργαρίνη και το πιπέρι και σέρβιρε αμέσως σε πιάτα.