Κράκερ με δημητριακά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Υλικά
• 2 φλιτζ. αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης
• 1 φλιτζ. βρώμη
• 1 φλιτζ. σουσάμι καβουρντισμένο
• ½ φλιτζ. λιναρόσπορο
• 2 κ.σ. λιναρόσπορο αλεσμένο
• 2 κ.σ. ηλιόσπορους
• 2.κ.σ. κολοκυθόσπορους
• ½ φλιτζ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 κ.γλ. αλάτι
• 2 φλιτζ. ζεστό νερό
Εκτέλεση
• Συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
• Προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε.
• Αφήνουμε 20-30 λεπτά να φουσκώσουν τα δημητριακά.
• Απλώνουμε το υλικό σε ένα ταψί με λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με ακόμη λίγο σουσάμι.
• Μπορούμε να το χωρίσουμε νοητά σε τετράγωνα.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 1 ½ ώρα στους 180° C.
• Ανοίγουμε το φούρνο και αφήνουμε τα κράκερς να κρυώσουν στο φούρνο.
• Όταν κρυώσουν γίνονται τραγανά.