Κράκερ με δημητριακά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Κράκερ με δημητριακά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Υλικά 

2 φλιτζ. αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης
1 φλιτζ. βρώμη
1 φλιτζ. σουσάμι καβουρντισμένο
½ φλιτζ. λιναρόσπορο
2 κ.σ. λιναρόσπορο αλεσμένο
2 κ.σ. ηλιόσπορους
2.κ.σ. κολοκυθόσπορους
½ φλιτζ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 
1 κ.σ. μέλι
1 κ.γλ. αλάτι
2 φλιτζ. ζεστό νερό

 

Εκτέλεση

Συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. 
Προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε. 
Αφήνουμε 20-30 λεπτά να φουσκώσουν τα δημητριακά. 
Απλώνουμε το υλικό σε ένα ταψί με λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με ακόμη λίγο σουσάμι. 
Μπορούμε να το χωρίσουμε νοητά σε τετράγωνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 1 ½ ώρα στους 180° C.
Ανοίγουμε το φούρνο και αφήνουμε τα κράκερς να κρυώσουν στο φούρνο.
Όταν κρυώσουν γίνονται τραγανά.