Γευσιγνωσία Κρητικού Ελαιολάδου και Γαστρονομία

Σχετικά

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν 3 δείγματα Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων Σαβουϊδάκη που προέρχονται από κορωνέικη ποικιλία  Κρήτης και θα μάθουν πώς να αναγνωρίζουν τα θετικά τους χαρακτηριστικά, «φρουτώδες», «πικρό», «πικάντικο» αλλά και πώς να διακρίνουν ένα ελαττωματικό  ελαιόλαδο από ένα ποιοτικό - δοκιμάζοντας 2 επιπλέον δείγματα. Στο τελευταίο μέρος της συνεδρίας θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να απογειώσουμε τις συνταγές μαγειρικής μας χρησιμοποιώντας απλά το σωστό ελαιόλαδο.

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική;

Αν είστε λάτρης του ελαιολάδου, το εργαστήριό μας έχει σχεδιαστεί για εσάς! Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το ελαιόλαδο θα μπορούσε να κρύβει 
τόσες πολλές ευχάριστες γεύσεις και αρώματα; Σκεφτήκατε ποτέ ότι κάθε συνταγή φαγητού χρειάζεται το σωστό ελαιόλαδο; 
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το ελαιόλαδο που επιλέγετε για το τραπέζι σας είναι καλής ποιότητας ή όχι;


Παρακολουθώντας το εργαστήριό μας όλες οι παραπάνω ερωτήσεις θα απαντηθούν και θα ανακαλύψετε τις θετικές πτυχές του εξαιρετικά 
παρθένου ελαιολάδου που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν. Μη διστάσετε να απολαύσετε την εμπειρία μας.