Πανεύκολες φλογέρες με τυρί και ζαμπόν

Υλικά
• 6 φύλλα κρούστας
• 8 φέτες τυρί για τοστ
• 4 φέτες ζαμπόν
• 2 αυγά
• 6 φρυγανιές τριμμένες
• 60 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
• Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
• Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση, κατά μήκος και μετά κατά πλάτος, ώστε να έχουμε συνολικά 24 κομμάτια.
• Κόβουμε τις φέτες από το τυρί και το ζαμπόν κατά μήκος σε έξι μπαστουνάκια.
• Στην άκρη από κάθε φύλλο βάζουμε ένα μπαστουνάκι τυρί, ένα ζαμπόν, άλλο ένα τυρί και τυλίγουμε μια φορά το φύλλο.
• Διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα, και μετά το τυλίγουμε όλο.
• Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
• Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε την φρυγανιά με το κεφαλοτύρι.
• Περνάμε τις φλογέρες πρώτα από το αυγό και μετά από την φρυγανιά.
• Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" και βάζουμε τις φλογέρες για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.