Πανεύκολες φλογέρες με τυρί και ζαμπόν

Πανεύκολες φλογέρες με τυρί και ζαμπόν
Ζύμες

Υλικά 

6 φύλλα κρούστας
8 φέτες τυρί για τοστ
4 φέτες ζαμπόν
2 αυγά
6 φρυγανιές τριμμένες
60 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση, κατά μήκος και μετά κατά πλάτος, ώστε να έχουμε συνολικά 24 κομμάτια.
Κόβουμε τις φέτες από το τυρί και το ζαμπόν κατά μήκος σε έξι μπαστουνάκια.
Στην άκρη από κάθε φύλλο βάζουμε ένα μπαστουνάκι τυρί, ένα ζαμπόν, άλλο ένα τυρί και τυλίγουμε μια φορά το φύλλο.
Διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα, και μετά το τυλίγουμε όλο.
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Σε ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε την φρυγανιά με το κεφαλοτύρι.
Περνάμε τις φλογέρες πρώτα από το αυγό και μετά από την φρυγανιά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" και βάζουμε τις φλογέρες για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.