Tortellini a la crem

Tortellini a la crem

Υλικά 

1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
200 ml. κρέμα γάλακτος
200 γρ. μπέικον
200 γρ. κεφαλοτύρι
200 γρ. γκούντα
2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα τορτελίνια για 15΄σε μέτρια φωτιά.
Τα σουρώνουμε κάτω από κρύο νερό για να μην κολλήσουν.
Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι.
Σ΄ενα κατσαρολάκι βάζουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" να κάψει και στη συνέχεια σοτάρουμε το μπέικον.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει βράση για 5΄σε μέτρια φωτιά αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 5΄.
Κατόπιν ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα και ανακατεύουμε καλά για να ομοιογενοποιηθούν και να γίνουν μια άσπρη πηχτή σάλτσα.
Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τα τορτελίνια σκεπάζοντας με τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C πάνω κάτω περίπου
για 20΄.