Tortellini a la crem

Υλικά
• 1 πακέτο τορτελίνια με τυρί
• 200 ml. κρέμα γάλακτος
• 200 γρ. μπέικον
• 200 γρ. κεφαλοτύρι
• 200 γρ. γκούντα
• 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
Εκτέλεση
• Βράζουμε τα τορτελίνια για 15΄σε μέτρια φωτιά.
• Τα σουρώνουμε κάτω από κρύο νερό για να μην κολλήσουν.
• Τα αφήνουμε στο σουρωτήρι.
• Σ΄ενα κατσαρολάκι βάζουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" να κάψει και στη συνέχεια σοτάρουμε το μπέικον.
• Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει βράση για 5΄σε μέτρια φωτιά αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει για 5΄.
• Κατόπιν ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα και ανακατεύουμε καλά για να ομοιογενοποιηθούν και να γίνουν μια άσπρη πηχτή σάλτσα.
• Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τα τορτελίνια σκεπάζοντας με τη σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C πάνω κάτω περίπου
για 20΄.