Καρμπονάρα

Υλικά
• 1 πακέτο μακαρόνια
• 400 γρ. κρέμα γάλακτος
• 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια κομμένα
• 300 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
• 1 κ.σ. Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
• Αλάτι-πιπέρι
• Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
• Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" και σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά.
• Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα γυρνάμε για 2-3 λεπτά ακόμα μαζί με το μπέικον.
• Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και μόλις πάρει μια βράση αποσύρουμε από την φωτιά.
• Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την σάλτσα.
• Σερβίρουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.