Καρμπονάρα

Καρμπονάρα

Υλικά 

1 πακέτο μακαρόνια
400 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια κομμένα
300 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
1 κ.σ. Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
Αλάτι-πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" και σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα γυρνάμε για 2-3 λεπτά ακόμα μαζί με το μπέικον.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και μόλις πάρει μια βράση αποσύρουμε από την φωτιά.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την σάλτσα.
Σερβίρουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.