Ψαρόσουπα λευκή αυγολέμονο

Υλικά
• 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος κλπ)
• 50 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 3 πατάτες
• 2 καρότα
• 2 κλωνάρια σέλινο
• 1 κρεμμύδι
• ρύζι για σούπα
• αλάτι
• 2 αυγά
• 1 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση
• Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας.
• Τα βάζουμε στο αλατισμένο νερό με λίγο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" να βράσουν.
• Μόλις μαλακώσουν τα βγάζουμε από το νερό και βάζουμε το ψάρι μας.
• Μπορούμε το ψάρι να το βάλουμε σε ένα τούλι μέσα για να μην πάνε στη σούπα μας λέπια, κόκκαλα κλπ.
• Αλλά και αν δεν έχουμε τούλι απλώς μόλις βγάλουμε τα ψαριά μας θα τη σουρώσουμε για να είμαστε σίγουροι.
• Αφήνουμε το ψάρι να βράσει για 15 λεπτά περίπου (θέλει λίγο).
• Βγάζουμε και το ψάρι (αν δεν το είχαμε σε τούλι, τη σουρώνουμε κιόλας) και βάζουμε το ρύζι να βράσει.
• Όταν γίνει και το ρύζι, αυγοκόβουμε τη σούπα.
• Βάζουμε σε βαθιά πιάτα τη σούπα, με λίγα λαχανικά και λίγο καθαρισμένο ψαρί μέσα.