Μανιταρόσουπα

Υλικά
• 300-500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 6 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 2 κ.σ. βούτυρο
• 4 κ.σ. αλεύρι
• 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 3-4 φλιτζ. ζωμό λαχανικών
• Αλάτι και άσπρο πιπέρι
• 1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
• Πλένετε και κόβετε τα μανιτάρια σε πολύ λεπτές φέτες.
• Ρίχνετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" σ'ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
• Προσθέτετε τον μισό μαϊντανό και βγάζετε το σκεύος από τη φωτιά.
• Σε μια κατσαρόλα λιώνετε 2 κ.σ. βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα μέχρι να κιτρινίσει.
• Προσθέτετε το ζωμό και αφήνετε τη σούπα να πάρει πολλές βράσεις.
• Ρίχνετε αλατοπίπερο, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια, και αποσύρετε από τη φωτιά.
• Τέλος προσθέτετε στη σούπα την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας και γαρνίρετε με τον υπόλοιπο μαϊντανό.