Κόκκινη σούπα με παντζάρι

Υλικά
• 2 κ.σ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
• 4 παντζάρια (μόνο τους βολβούς)
• 1 πατάτα
• 1 μεγάλο κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 2-3 κλωνάρια σέλερι (μόνο το άσπρο τους κομμάτι)
• 4 φλιτζ. νερό
• 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί
• 1 φλιτζ. τυρί θρυμματισμένο (φέτα ή ανθότυρο)
• 1 κ.σ. ξίδι
• Άνηθο
• Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
• Σε κατσαρόλα με Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre", σοτάρετε τα παντζάρια, την πατάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι χοντροκομμένα και σβήνετε με κρασί.
• Προσθέτετε το νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 30-35΄.
• Βάζετε το μείγμα στο μπλέντερ και το πολτοποιείτε για να γίνει κρέμα.
• Στη συνέχεια, το ρίχνετε και πάλι στην κατσαρόλα.
• Όταν αρχίσει να βράζει, προσθέτετε το τυρί και σιγοβράζετε για 2-3΄.
• Προσθέτετε το ξίδι, κατεβάζετε από τη φωτιά, γαρνίρετε με άνηθο και σερβίρετε.