Σαλάτα με κοτόπουλο και πορτοκάλι

Υλικά
• 1 στήθος από κοτόπουλο χωρίς την πέτσα, σε μπουκίτσες
• 150 γρ. baby σπανάκι
• 2 πορτοκάλια κομμένα σε μικρά κομμάτια χωρίς τις μεμβράνες
• 150 γρ. ροκίνι
• 1 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 1 κ.γλ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
• 15 τοματίνια κομμένα στη μέση
• Φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
• Αλάτι
Για τη sauce
• Ξύσμα και χυμό από 1 μικρό πορτοκάλι
• 1 κ.γλ. μουστάρδα
• 1 κ.γλ. μέλι
• 2 κ.γλ. γιαούρτι στραγγιστό
• Μερικές σταγόνες ανθόνερο
• ¾ φλιτζ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
• Ζεσταίνετε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" και σοτάρετε το κοτόπουλο με το αλάτι και το μείγμα μπαχαρικών, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
• Το αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
• Ανακατεύετε καλά μαζί όλα τα υλικά της sauce.
• Σε μια σαλατιέρα βάζετε τις πρασινάδες με τα τοματίνια.
• Αλατίζετε ελαφρά.
• Προσθέτετε τη μισή sauce και ανακατεύετε καλά.
• Βάζετε και το κοτόπουλο και περιχύνετε με την υπόλοιπη sauce.