Σολομός με δενδρολίβανο

Σολομός με δενδρολίβανο
Ψάρι

Υλικά 

2 φιλέτα σολομού
4 κ.σ. Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
1 κ.γ. αλάτι

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι μαζί σε ένα μπολ.
Τρίβουμε το μείγμα επάνω στα φιλέτα σολομού.
Τυλίγουμε το κάθε φιλέτο σε ένα κομμάτι λαδόκολλας με λίγο από το υπόλοιπο μείγμα.
Ψήνουμε στον φούρνο για 25-30 λεπτά.