Σολομός με δενδρολίβανο

Υλικά
• 2 φιλέτα σολομού
• 4 κ.σ. Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
• 1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
• Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι μαζί σε ένα μπολ.
• Τρίβουμε το μείγμα επάνω στα φιλέτα σολομού.
• Τυλίγουμε το κάθε φιλέτο σε ένα κομμάτι λαδόκολλας με λίγο από το υπόλοιπο μείγμα.
• Ψήνουμε στον φούρνο για 25-30 λεπτά.