Σαρδέλα ριγανάτη

Σαρδέλα ριγανάτη
Ψάρι

Υλικά 

1 κιλό σαρδέλα αποκεφαλισμένη
200 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" 
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
50 ml. νερό 
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες

 

Εκτέλεση

Ρίχνετε όλα τα παραπάνω σε ένα ταψί.
Δοκιμάζετε στο μείγμα το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο και ρίχνετε τα ψάρια μέσα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10 - 12 λεπτά.

  • Σολομός με δενδρολίβανο

    Σολομός με δενδρολίβανο

     

    Αγαπάτε τη σιλουέτα σας; Χρησιμοποιείτε μόνο αγνά συστατικά στη διατροφή σας;Τότε δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή που ακολουθεί χρησιμοποιώντας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Γιατί με το Ποπ Μεσσαρά Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" ακόμη και το ψάρι σας αποκτά μία πιο ιδιαίτερη γεύση.

    Already in wish Article
    Περισσότερα
  • Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

    Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

     

    Άκρως καλοκαιρινό έδεσμα για καλοφαγάδες παλαιάς κοπής που δεν πρέπει να λείπει από το βιβλίο συνταγών καμίας νοικοκυράς. Μην ξεχάσετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".

    Already in wish Article
    Περισσότερα