Λαβράκι με σάλτσα αβοκάντο

Υλικά
• 4 μερίδες λαβράκι
• 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
• 1 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
• 1/2 κ.γλ. θρυμματισμένο τζίντζερ
• 2 μεγάλα αβοκάντο κομμένα σε κύβους
• 1 κ.γλ λιωμένη πράσινη πιπεριά
• 2 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
• 2 κ.σ. χυμό λάιμ
• Αλάτι
Εκτέλεση
• Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof", το λιωμένο βούτυρο, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ και το μισό χυμό από το λάιμ.
• Βάζουμε το ψάρι σε ένα ρηχό πιάτο και περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
• Αναποδογυρίζουμε το ψάρι μέχρι να καλυφθεί κάθε κομμάτι.
• Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να μαγειρέψετε, όχι περισσότερο από 15 με 20 λεπτά.
• Φτιάξτε την σάλτσα αβοκάντο συνδυάζοντας το αβοκάντο κομμένο σε κύβους, την πράσινη πιπεριά, τον υπόλοιπο χυμό από το λάιμ και τον κόλιανδρο σε ένα μικρό μπολ.
• Προσθέστε το αλάτι και ανακατέψετε τα όλα μαζί αφήνοντας το στην άκρη.
• Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο βαρύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
• Μαγειρέψτε το λαβράκι ψήνοντάς το πρώτα με την πέτσα προς τα κάτω (αν το ψάρι σας έχει πέτσα).
• Θα χρειαστούν περίπου 4 λεπτά ανά πλευρά για να μαγειρευτεί (ο πραγματικός χρόνος μαγειρέματος θα εξαρτηθεί από το πάχος του φιλέτου σας).
• Το ψάρι είναι έτοιμο όταν μπορεί να ξεφλουδιστεί εύκολα με ένα πιρούνι.
• Σερβίρετε το ψάρι ζεστό με τη σάλτσα αβοκάντο.