Γλώσσα με σάλτσα κρέμας και μυρωδικά

Γλώσσα με σάλτσα κρέμας και μυρωδικά
Ψάρι 22-05-2014

Υλικά 

4 φέτες γλώσσα, 250 γρ. η καθεμιά
150 ml κρέμα γάλακτος
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
4 κ.σ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

Τηγανίζουμε στο μισό Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre", σε αντικολλητικό τηγάνι, τις δυο γλώσσες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Τις αφήνουμε σε μια πιατέλα και επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre" και τις άλλες δυο γλώσσες.
Βάζουμε όλα τα ψάρια στο τηγάνι, μισοσκεπάζοντας το ένα με το άλλο για να χωρέσουν.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για 6-8 λεπτά, μέχρι να δέσει η κρέμα, ανακινώντας το σκεύος.
Σερβίρουμε τα ψάρια με τη σάλτσα και το ξύσμα λεμονιού.