Γλώσσα με σάλτσα κρέμας και μυρωδικά

Υλικά
• 4 φέτες γλώσσα, 250 γρ. η καθεμιά
• 150 ml κρέμα γάλακτος
• 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
• 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
• Ξύσμα από 1 λεμόνι
• 4 κ.σ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
• Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
• Τηγανίζουμε στο μισό Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre", σε αντικολλητικό τηγάνι, τις δυο γλώσσες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
• Τις αφήνουμε σε μια πιατέλα και επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre" και τις άλλες δυο γλώσσες.
• Βάζουμε όλα τα ψάρια στο τηγάνι, μισοσκεπάζοντας το ένα με το άλλο για να χωρέσουν.
• Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
• Μαγειρεύουμε για 6-8 λεπτά, μέχρι να δέσει η κρέμα, ανακινώντας το σκεύος.
• Σερβίρουμε τα ψάρια με τη σάλτσα και το ξύσμα λεμονιού.