Λαχανοντολμάδες

Υλικά
• 500 γρ. ανάμικτο κιμά
• 1 κιλό λάχανο
• 3 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
• 1 φλ.τσ. ρύζι καρολίνα
• 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
• 1 φλ.τσ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
• 3 φλ.τσ. ζωμό κρέατος
• Αλάτι, πιπέρι
• 2 αυγά
• Χυμό από 3 λεμόνια
• 2 κ.σ. corn flour
Εκτέλεση
• Κόβουμε το λάχανο στη βάση του και αφαιρούμε το σκληρό του μέρος.
• Το ρίχνουμε ολόκληρο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και το βράζουμε για 15'.
• Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
• Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας τον κιμά με το ρύζι, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.
• Βγάζουμε ένα-ένα τα φύλλα από το λάχανο, αφαιρούμε το χοντρό μέρος και τα σχίζουμε στα δυο.
• Βάζουμε μια κουταλιά μείγμα και τυλίγουμε.
• Βάζουμε τους ντολμάδες στην κατσαρόλα.
• Όταν τελειώσουμε προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το ζωμό.
• Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα.
• Για το αυγολέμονο: χτυπάμε τα αυγά με το λεμόνι και το corn flour, κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά παίρνουμε ζουμί και το ρίχνουμε σιγά σιγά στο μείγμα των αυγών ανακατεύοντας συνεχώς.
• Προσθέτουμε στο φαγητό το αυγολέμονο και είναι έτοιμο.