Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

Υλικά
• 450 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
• 450 γρ. χοιρινός κιμάς
• 3 (+1 χώρια) σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 1/2 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1/2 φλιτζ. γάλα
• 1/2 φλιτζ. λευκό ψωμί
• Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
• 1/4 φλιτζ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 1 αυγό
• Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης"
• 1 πατάτα
• Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
• Σε ένα μεγάλο μπολ μούλιασε το ψωμί με το γάλα για περίπου 5-10 λεπτά.
• Ανακάτεψε τον μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά, το μουσκεμένο ψωμί, τη 1 σκελίδα σκόρδο, το κρεμμύδι, το αυγό, την παρμεζάνα και τον μαϊντανό μαζί.
• Αλατοπιπέρωσε ανάλογα με το πόσο πικάντικους θέλεις τους κεφτέδες και ζύμωσε καλά το μείγμα.
• Φτιάξε μικρά καφεδάκια και άφησε τα στην άκρη για λίγο να ξεκουραστούν.
• Ζέστανε σε μέτρια φωτιά το Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγάνισε τα καφεδάκια- περίπου 10 λεπτά το καθένα, μέχρι να ροδίσουν.
• Μόλις τα βγάλεις τοποθέτησε τα σε ένα πιάτο με χαρτί για να απορροφηθεί το παραπάνω λάδι.
• Όταν τελειώσεις με το τηγάνισμα, καθάρισε το τηγάνι και ετοίμασε την μαρινάρα.
• Ζέστανε λίγο Ποπ Σητεία Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Golden Creta Σαβουιδάκης" και τσιγάρισε τις 3 σκελίδες σκόρδο μέχρι να ροδίσουν καλά (περίπου 3 λεπτά), ρίξε τη σάλτσα τομάτας, το αλατοπίπερο και το βασιλικό.
• Άφησε τη σάλτσα να πάρει μια βράση και πρόσθεσε τα κεφτεδάκια.
• Κάλυψε το τηγάνι με ένα καπάκι και άφησε να βράσουν τα κεφτεδάκια για 12 λεπτά.
• Σέρβιρε τα κεφτεδάκια σου πάνω σε σπαγγέτι ή σε τηγανίτες πατάτες με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.