Φιλέτο μοσχάρι με μανιτάρια

Υλικά
• 6 φιλέτα μοσχαρίσια (150-180 γρ. το καθένα)
• 1½ - 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 2 κ.σ. βούτυρο
• 500 γρ. μανιτάρια λευκά μικρά
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 4 κ.σ. μουστάρδα maille dijon originale
• 1/3 φλιτζ. Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο"
• 100 ml. κρέμα γάλακτος
• Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
• Θυμάρι φρέσκο
Εκτέλεση
• Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και από τις δυο πλευρές.
• Βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με βαρύ πάτο να ζεσταθεί καλά.
• Ρίχνετε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" και ψήνετε τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές (5-8 λεπτά συνολικά).
• Τα μεταφέρετε σε πιατέλα, τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα διατηρείτε ζεστά.
• Στο ίδιο τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια μέχρι να στεγνώσουν από τα υγρά τους.
• Σβήνετε με τον Επιτραπέζιο Λευκό Ξηρό Οίνο "Άσπρο Πάτο" και προσθέτετε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος.
• Δίνετε μια βράση στο φαγητό, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τα φυλλαράκια του θυμαριού.
• Σερβίρετε τα φιλέτα σε πιάτα μαζί με τη σάλτσα των μανιταριών από πάνω.
• Συνοδεύετε με πουρέ ή πατάτες τηγανητές και σαλάτα της επιλογής σας.