Φιλέτο Κοτόπουλο με Πορτοκάλι

Μήπως ξεφύγατε κατά τη διάρκεια των Διακοπών; Έχουμε την πιο Νόστιμη και Υγιεινή Απάντηση για εσάς!
Υλικά
• 3 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μικρές μπουκιές
• 1½ - 2 κ.σ. Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο "Λιόλαδο Σαβουιδάκης"
• χυμός από 4 πορτοκάλια
• 1 φλούδα από ένα πορτοκάλι
• 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
• Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
• Ρίγανη
• Ελαιόλαδο με Πορτοκάλι "Μεσογειακές Γεύσεις Σαβουιδάκης" για το τέλος
Εκτέλεση
• Στίβετε 4 πορτοκάλια.
• Πλένετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
• Το αφήνετε να σουρώσει.
• Χτυπάτε το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο με τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκαλιού.
• Μόλις σουρώσει το κοτόπουλο το βάζετε σε ένα στρογγυλό σκέυος μαζί με το μίγμα πορτοκαλιού μουστάρδας και ελαιόλαδου για 2-3 ώρες για να μαριναριστεί.
• Έπειτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα για να ψηθεί για 10' σε δυνατή φωτιά.
• Έπειτα χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να ψηθεί για άλλα 20'.
• Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο επιπλέον νερό.
• Σερβίρετε τα φιλέτα σε πιάτα μαζί με τη σάλτσα πορτοκαλιού από πάνω.
• Απογειώστε το πιάτο σας με λίγες σταγόνες από άρτυμα ελαιόλαδου με πορτοκάλι "Μεσογειακές Γεύσεις Σαβουιδάκης" ωμό στο τέλος.
• Συνοδέψτε με γαρνιτούρα της επιλογής σας.