Αρνίσιο σουβλάκι

Αρνίσιο σουβλάκι
Κρέας

Υλικά 

500 γρ. αρνί χωρίς κόκκαλο
2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
Αλάτι
Πιπέρι
4-6 ξυλάκια για σουβλάκια
1 κ.γλ. κύμινο σκόνη
1 κ.σ. εστραγκόν ξερό
10 γρ. τζίντζερ φρέσκο
1 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
2 σκελίδες σκόρδο
5-6 φρέσκα φύλλα δυόσμου
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης"
1 κ.σ. ταχίνι
2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
1 κρεμμύδι κομμένο
Αλάτι
Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τα καλαμάκια σε νερό για μερικές ώρες ώστε να μην καούν στο ψήσιμο.
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα στο μπλέντερ ή στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
Κόβουμε το κρέας σε κύβους και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof", αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα της μαρινάδας μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά με το κρέας.
Κλείνουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα περνάμε τα κρέατα στα ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ με το κομμένο κρεμμύδι.
Ψήνουμε στο grill σε δυνατή φωτιά ή στα καρβουνά 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.