Αρνίσιο σουβλάκι

Υλικά
• 500 γρ. αρνί χωρίς κόκκαλο
• 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 4-6 ξυλάκια για σουβλάκια
• 1 κ.γλ. κύμινο σκόνη
• 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό
• 10 γρ. τζίντζερ φρέσκο
• 1 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 5-6 φρέσκα φύλλα δυόσμου
• 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
• 1 κ.σ. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης"
• 1 κ.σ. ταχίνι
• 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof"
• 1 κρεμμύδι κομμένο
• Αλάτι
• Πιπέρι
Εκτέλεση
• Μουσκεύουμε τα καλαμάκια σε νερό για μερικές ώρες ώστε να μην καούν στο ψήσιμο.
• Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα στο μπλέντερ ή στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
• Κόβουμε το κρέας σε κύβους και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
• Προσθέτουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof", αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
• Αδειάζουμε το μείγμα της μαρινάδας μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά με το κρέας.
• Κλείνουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για όλο το βράδυ.
• Την επόμενη μέρα περνάμε τα κρέατα στα ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ με το κομμένο κρεμμύδι.
• Ψήνουμε στο grill σε δυνατή φωτιά ή στα καρβουνά 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.