Αρνάκι με σάλτσα κόκκινη και μέλι

Υλικά
• 2-3 κιλά αρνάκι, κομμένο σε μερίδες
• 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
• 1/2 φλιτζ. Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Savoil Vivre"
• 3/4 φλιτζ. Επιτραπέζιος Ερυθρός Ξηρός Οίνος "Άσπρο Πάτο"
• 500 γρ. σάλτσα τομάτας με βασιλικό, σκόρδο και ρίγανη και λίγο μέλι
• 1/2 κ.γ. αλάτι
• 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
• Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα, και σοτάρουμε το κρέας για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
• Βγάζουμε το αρνί από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το σκόρδο. Το αφήνουμε να σοταριστεί για λίγο, και σβήνουμε με κρασί.
• Περιμένουμε 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε και τη σάλτσα τομάτας. Αφήνουμε τη σάλτσα να βρέσει για 2-3 λεπτά.
• Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε λίγο μέλι.
• Σκεπάζουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί για 2 περίπου ώρες, μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας μας.
• Όταν το κρέας είναι έτοιμο, το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το διατηρούμε ζεστό.
• Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να πυκνώσει αρκετά.
• Σερβίρουμε το αρνάκι και περιχύνουμε τη σάλτσα.