Αφράτοι Λουκουμάδες με Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης

Αφράτοι Λουκουμάδες με Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης
Γλυκά

Υλικά 

500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης"
2 φλ. χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κ.γ. αλάτι
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" για το τηγάνισμα 
Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης" για το σερβίρισμα 
Κανέλα
Καβουρντισμένο σουσάμι


Εκτέλεση

Για να ετοιμάσουμε τη μαγιά, τη διαλύουμε σε μπολ, ρίχνουμε λίγη ζάχαρη και λίγο χλιαρό νερό και αφού την σκεπάσουμε την αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. 
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τη μαγιά, το αλεύρι και το μέλι και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό μέχρι να γίνει ο χυλός παχύς για τους λουκουμάδες.
Μετά προσθέτουμε το αλάτι.
Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε κοντά σε ζεστό χώρο για 30 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".
Βουτάμε την αριστερή παλάμη στο μείγμα και πιέζουμε προς τα πάνω.
Το μείγμα που βγαίνει από το χέρι το κόβουμε με κουτάλι αφού το βάζουμε κάθε φορά σε νερό για να μην κολλάνε οι λουκουμάδες στο καυτό ελαιόλαδο.
Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Βάζουμε απορροφητικό χαρτί στην πιατέλα για να μην πανιάσουν.
Ρίχνουμε το Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης", κανέλα και αν θέλουμε το καβουρντισμένο σουσάμι.