Αφράτοι Λουκουμάδες με Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης

Υλικά
• 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1 κ.σ. Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης"
• 2 φλ. χλιαρό νερό
• 1 φακελάκι ξερή μαγιά
• 1 κ.γ. αλάτι
• Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof" για το τηγάνισμα
• Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης" για το σερβίρισμα
• Κανέλα
• Καβουρντισμένο σουσάμι
Εκτέλεση
• Για να ετοιμάσουμε τη μαγιά, τη διαλύουμε σε μπολ, ρίχνουμε λίγη ζάχαρη και λίγο χλιαρό νερό και αφού την σκεπάσουμε την αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
• Βάζουμε σε μεγάλο μπολ τη μαγιά, το αλεύρι και το μέλι και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό μέχρι να γίνει ο χυλός παχύς για τους λουκουμάδες.
• Μετά προσθέτουμε το αλάτι.
• Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε κοντά σε ζεστό χώρο για 30 λεπτά.
• Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Lof".
• Βουτάμε την αριστερή παλάμη στο μείγμα και πιέζουμε προς τα πάνω.
• Το μείγμα που βγαίνει από το χέρι το κόβουμε με κουτάλι αφού το βάζουμε κάθε φορά σε νερό για να μην κολλάνε οι λουκουμάδες στο καυτό ελαιόλαδο.
• Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
• Βάζουμε απορροφητικό χαρτί στην πιατέλα για να μην πανιάσουν.
• Ρίχνουμε το Θυμαρίσιο "Μέλι Κρήτης Σαβουιδάκης", κανέλα και αν θέλουμε το καβουρντισμένο σουσάμι.